Renginių ciklą „Apkabinkime Žemę“ vainikavo Protų kovos!

 2311

  Saulėtą dieną gimnazijos pirmokai bei svečiai iš miesto progimnazijų susirinko į gimnazijos kiemą, kur fizikos mokytojas Stanislovas Pukėnas supažindino su lietuvių liaudies tradicijomis prisišaukti į savo kiemą pavasarį. Ežero fone, šokio mokytojos Dianos Kaziūnienės suburti, šokėjai atliko „Žemės šokį“, kuriuo grožėjosi net sustoję  praeiviai. Šis šokis šiandien buvo šokamas Vilniuje, prie Baltojo tilto 16 valandą.  Mūsų gimnazistai, parodydami, kad Žemės ateitis mums svarbi, šį šokį atliko savo aplinkoje.

  13 val. gimnazijos aktų salėje Protų kovose susirungė  Aukštakalnio, Vyturių, Krašuonos, Rapolo Šaltenio progimnazijų aštuntokų bei mūsų Ia, Ib ir Ic gimnazistų komandos. Teko rimtai paplušėti, nes šeši turai (anglų kalbos, geografijos, fizikos, matematikos, chemijos, biologijos) reikalavo ne tik žinių, bet ir loginio mąstymo, komandos susitelkimo. Džiaugiamės nugalėtojais - tai Rapolo Šaltenio, Aukštakalnio progimnazijų bei Dauniškio Ic klasės komandos!

  Renginio metu salę puošė nuostabūs visą mėnesį kurti darbai, kurie buvo skirti  temai „Žemė - meilės planeta". Šiuos darbus gimnazistai kūrė vadovaujami dailės mokytojos Dalios Puodžiukienės ir technologijų mokytojos Rositos Lagūnienės. Gražiausieji darbai bus išsiųsti projekto organizatoriams.

  Renginį vedė, vertino bei kitaip talkino IIIa klasės mokiniai: Livija, Darija, Edvinas, Lukas, Aurėja, Viktorija, Austėja V., Mintautė, Austėja Ž., Ugnė. Labai ačiū Godai už dainą, Gerdai – už foto, Martinui – už įgarsinimą!

  Jau tradicija tapęs renginys mokinių yra laukiamas, o tai yra įrodymas, kad einame teisingu keliu – bendraujame, bendradarbiaujame, kovojame ir laimime VISI! Žemė – visų mūsų namai!

 

2311
DSC_0090
DSC_0097
DSC_0139
DSC_2351
1/5 
start stop bwd fwd