Nuotolinio ugdymo platformos „Ateities inžinerija“ kūrybinės dirbtuvės

ateitinF1

  VGTU vykdomas nuotolinio ugdymo projektas „Ateities inžinerija“ (el. svetainė http://ateitin.vgtu.lt) suteikia mokiniams papildomas galimybes gilinti savo žinias, jas kompleksiškai taikyti inžinerijos, technologijų, gamtos mokslų, informatikos, dizaino, verslumo ugdymo ir kitų susijusių STEAM dalykų srityse. Šiais metais pasiūlyta net 17 inžinerijos NVŠ ugdymo tematikų. Mūsų gimnazijos mokiniai dalyvauja 5 tematikose: „3D spausdintuvo konstravimas“, „Biomedicinos inžinerija“, „Filmų kūrimas mobiliuoju įrenginiu“, „Verslo rengimas Canvas metodu“ ir „Virtualios valiutos: bitkoinai“.

ateitinB1
ateitinB2
ateitinB3
ateitinF1
ateitinF2
ateitinF3
ateitinF4
ateitinS1
1/8 
start stop bwd fwd

 

  Lapkričio 27 d. Remigijus Deveikis, Matas Kavaliauskas ir Lukas Laurinavičius dalyvavo kūrybinėse dirbtuvėse „Filmų kūrimas mobiliuoju įrenginiu“ Vilniaus licėjuje. VGTU kūrybinių industrijų fakulteto dėstytojas lektorius Remigijus Ruokis – renginių ir televizijos, filmų ir reklamos režisierius, scenarijų autorius, dainų kūrėjas, kompozitorius, prodiuseris - profesionaliai patarinėjo gimnazistams, kaip galima kuo geriau filmų kūrimo idėjas įgyvendinti. Renginio pabaigoje lektorius Remigijus Ruokis pakvietė gimnazistus gruodžio 13 dieną atvykti į Vilnių, VGTU, dalyvauti kūrybinių industrijų turnyre.

  Dalyvavimas šiame projekte leidžia mokiniams ne tik patobulėti šiuolaikinių technologijų srityje, bet ir atlikti savarankiškus projektinius darbus.